14 آبان 1393 - 11:40 شناسه خبر: 904 نسخه چاپی

دبیر سندیکای خمیرمایه مطرح کرد:

آمادگی صنعت خمیرمایه در جهت بهبود کیفیت نان کشور

آمادگی صنعت خمیرمایه در جهت بهبود کیفیت نان کشور دبیر سندیکای خمیرمایه مطرح کرد:
دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران آمادگی صنعت خمیرمایه کشور در جهت بهبود و ارتقای کیفیت نان کشور را اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی کانون انجمن ...

دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران آمادگی صنعت خمیرمایه کشور در جهت بهبود و ارتقای کیفیت نان کشور را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران، مجید پارسایی ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در یک سال اول فعالیت وزارت بهداشت در زمینه ارتقای وضع سلامت جامعه و جدیت این نهاد در  اصلاح وضعیت تغذیه، تاکید رئیس سازمان غذا و دارو به لزوم تولید نان با خمیرمایه و حذف جوش شیرین را گامی مهم در اصلاح تغذیه مردم دانست.

وی افزود: متاسفانه ساختار نان در کشور از دیرباز تاکنون ساختاری معیوب بوده و تولید نان با استفاده از جوش شیرین اثرات منفی زیادی برای مردم کشور داشته است. عوارضی مانند بیماریهای گوارشی، پوکی استخوان، کم خونی فقر آهن و ..... از اثرات فراوری ناصحیح نان غذای اصلی مردم با جوش شیرین بوده است.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران گفت: خوشبختانه اظهارات اخیر آقای دیناروند؛ ریاست سازمان غذا و دارو در خصوص لزوم تولید نان با خمیرمایه و تاکید بر حذف جوش شیرین از چرخه تولید نان، موجب خوشحالی در بین متخصصین تغذیه کشور و دلسوزین سلامت جامعه شده و اگر وزارت بهداشت همانطور که در سایر زمینه ها با تدبیر و قاطعانه عمل کرده به این موضوع هم ورود کند اصلاح یک معضل قدیمی را به نام خود ثبت خواهد کرد.

پارسایی تاکید کرد: خوشبختانه ظرفیت نصب شده کارخانه‌های خمیرمایه کشور، جوابگوی کامل نیاز مملکت است و تولیدکنندگان آمادگی کامل جهت تامین خمیرمایه واحدهای نانوایی و مشارکت در این اقدام سلامت ساز را دارند.